Alle atleten op de Veneco Beach Run (Halve Marathon), Elektravon Run (10,3 kilometer) en de Opti-flor Run (5,7 kilometer), starten alle voor de Wielepet, langs Ter Heijde en vervolgen dan hun eigen weg.

LET OP: let goed op welke afslag je moet hebben voor jouw afstand. De volgende regel is van toepassing:

  • 5,7 km -> eerste afslag na de drankpost
  • 10,3 km -> tweede afslag na de drankpost
  • 21,1 km -> derde afslag na de drankpost


Parcours Opti-flor Run – 5,7 km:

Na de start gaan de atleten langs Ter Heijde en nemen het nieuwe fietspad om bij Molenslag het strand op te gaan richting ‘s-Gravenzande. Bij Arendsduin wordt het strand verlaten en via het fietspad gaat het richting finish bij de Wielepet.

Parcours Elektravon Run (10,3 km):

Na de start gaan de atleten langs Ter Heijde en vervolgens naar het Schelpenpad. Over het strand tot aan slag Beukel en over het fietspad terug naar de finish bij de Wielepet.

Parcours Veneco Beach Run (21,1 km)

De halve marathon heeft dezelfde aanloop als de 10 kilometer. Bij het Schelpenpad wordt over het duinpad doorgelopen tot Kijkduin, hier is een extra lus gecreëerd om het stuk te compenseren wat in het dorp is komen te vervallen. Bij Kijkduin wordt gekeerd en wordt over het nieuwe fietspad (een extra klim) naar de oorspronkelijke strandopgang gelopen om vervolgens over het strand (langs de zandmotor) tot Vluchtenburg te lopen. Hier is een extra lus tot “het Louwtje”. Om vervolgens via het fietspad terug te lopen naar Monster om aan het einde te finishen voor de Wielepet.